20.03.2008

KLUKKA KJOLEN :)


Her er Klukka kjolen ferdig .
Jeg har strikket den med pinne nr 5 . Jeg ble overraska over hvor mye garn jeg hadde igjen 2 1/2 nøste med hovedfargen . Dessuten så ble jeg litt skuffa av garnet . Det var hardt og tykt . Lurte på om jeg kom til å klø noe fryktelig når jeg brukte den .
Men under over alle under . Jeg vasket kjolen og den ble deilig og myk . Tror dette er et garn som bare blir mykere og mykere etter vask .

16.03.2008

TUFSETROLL


Her er mitt Tufsetroll strikket etter oppskrift fra Fagstrikk . Hun er 70 cm høy .

14.03.2008

KLUKKA KJOLEN





Jeg har latt meg inspirere igjen av andre Bloggere . Her har jeg begynt å strikke på Klukka kjolen . Jeg har kjøpt garn og mønster her : http://www.birgirsdottir.no/productview/19446402/




09.03.2008

Skatelue


Har gått til innkjøp av et manekenghode . Da er det mye kjekkere å ta bilder av luene jeg strikker . Her en ny Skatelue strikket med Bommul sport fra Gjestal på pinne nr 3 .

Lebepomade holder


Jeg er medlem i Trådsnella på nettet . Der henter jeg inspirasjon til mye nytt og spennende . Her har jeg på noen minutter heklet en lebepomade holder til å henge på nøkkelknippe . Her er link til oppskriften : http://www.bevscountrycottage.com/keychain.html