31.03.2009

Heklet handlenett


Jeg har hekla et handlenett i presang til en skikkelig miljøbevist mann . Det er heklet i Falk fra Dahlegarn . Jeg brukte 4 nøster .
Det er utrolig hva et sånn handlenett rommer . Jeg har fått oppi lige mye som 2 stapp fulle plastposer . Så gjerne flere kunne " Go Green " :)

14.03.2009

Påskehøne


Tid for å lage påskepynt . Dette er en påskehøne som jeg har laget av et sett kjøpt hos Panduro . Der er 6 høner i alt i esken , de andre 5 holder på å tørke :)

08.03.2009

Baktusskjerf


Vinteren er jo på hell , men må bruke opp en del restegarn . Så i helgen har jeg strikket et Baktusskjerf i Viking Eddagarn på pinne nr . 4
For å pynte det litt opp så har jeg hekla en kant med krepsemasker rundt .

06.03.2009

Strikkede ankelsokker


Det nermer seg sommer , så nå går det i ankelsokker . Jeg holder på å eksprimentere med hælstrikking . Hva er mest slitesterkt ?De blå ( strikket med Opal ) har jeg strikket med dobbel tråd vanlig kilehæl . De blålilla ( strikket med Fabel ) har jeg strikket etter Russesokk oppskrift . Der strikker jeg hele sokken i ett , men strikker inn en tråd over halvparten av maskene der jeg vil ha hælen . Fortsetter og strikke sokken ferdig .Så tar jeg opp maskene der jeg har strikket merketråden . Så strikker jeg samme felling som tåfellingen . Dette er jo en super måte å strikke sokker på . For blir hælen utslitt så er det bare å rekke den opp og strikke ny . Jeg vil nå se om de er behagelig på før jeg strikker nye sokker etter denne oppskriften :)

Strikket håndkle


Jeg er veldig glad i strikkede håndklær . Har ikke oppvasmaskin så de blir brukt til å tørke oppvask . Dette er strikket i Europris sitt Tove garn .
Jo mer utvasket de blir jo bedre tørker de:)